Tango proeflessen Nijmegen

Tango proeflessen in januari en september

De proeflessen van dit seizoen zijn voorbij en de cursussen zijn inmiddels gestart. Als je al ervaring hebt met de tango kun je nog instromen in een van de cursussen. Je kunt ook eerst een les op proef deelnemen voordat je beslist over deelname.

Proeflessen voor beginners

Voor absolute beginners is het belangrijk om niet teveel van de uitleg en oefening van de basistechniek te missen. Heb je nog helemaal geen ervaring met de Argentijnse tango en zou je toch dit seizoen nog willen beginnen, dan zou je eventueel d.m.v. een privéles de gemiste eerste lessen kunnen inhalen om daarna in te stromen in de cursus. Een andere mogelijkheid is het beginnersweekend dat we in mei geven, in Apeldoorn.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen, dan kun je op proef deelnemen aan een van de cursussen op maandag of vrijdag.

Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Als je geen danspartner hebt, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Je kunt alvast kijken bij de zoekertjes of er iemand op zoek is naar een danspartner voor de cursus waarin je geïnteresseerd bent.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.