Danspartner gezocht

De komende tijd is vanwege het Corona-protocol voor de danssector alleen dansen met iemand uit het eigen huishouden of een vaste danspartner toegestaan. Daarom kunnen we voorlopig spijtig genoeg niet bemiddelen bij het vinden van een danspartner. Houdt de info in de gaten: zodra dansen met anderen weer is toegestaan laten we het weten.

Als je deel wilt nemen aan een cursus of tangoweekend van Tango Entero maar geen danspartner hebt, dan kun je op deze pagina een 'zoekertje' laten plaatsen of reageren op één van de geplaatste zoekertjes.

Hoe kun je een zoekertje laten plaatsen of reageren?

Om een zoekertje te plaatsen: stuur ons een e-mail met je gegevens: naam, woonplaats, email, telefoon, lengte, leeftijd, tango ervaring en overige danservaring. We plaatsen dan een zoekertje waarin alleen voornaam, lengte, leeftijd en danservaring zijn vermeld.
Verwijderen: laat het ons s.v.p. weten als het zoekertje verwijderd kan worden omdat je elders een danspartner hebt gevonden of niet meer aan de tangolessen wilt of kunt deelnemen. Als het niet lukt voor een cursus of tangoweekend een danspartner te vinden, maar je het zoekertje wilt laten staan voor het volgende seizoen, laat dit ons dan s.v.p. tijdig vóór het volgende seizoen weten. Als we langer dan 4 maanden niets meer van je hebben gehoord, gaan we er vanuit dat het zoekertje verwijderd kan worden.

Reageren op een zoekertje:

als je in contact wilt komen met één van degenen die een zoekertje heeft geplaatst stuur ons dan je gegevens, zodat we kunnen kijken of jullie een goede match vormen. We kijken daarbij naar leeftijd, lengte en danservaring. De uiteindelijke keuze en verantwoordelijkheid om met elkaar te gaan dansen ligt bij jullie zelf.

Kennismaking:

als er zich iemand anders individueel aanmeldt waarvan we denken dat het mogelijk een goede match is, dan vragen we jullie toestemming voor het uitwisselen van emailadressen en telefoonnummers. Jullie kunnen dan kennismaken en samen een les op proef dansen, alvorens definitief te beslissen of jullie samen de tangocursus of het tangoweekend willen volgen.

Je kunt ook via andere sites zoeken naar een dansparter, kijk hiervoor op de links pagina.