Tango proeflessen Nijmegen

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september.

Proeflessen 24 en 28 januari 2022

De eerstvolgende proeflessen voor beginners zijn op maandag 24 en vrijdag 28 januari 2022. Deze gratis proeflessen zijn een ideale gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de Argentijnse tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op beide dagen geven we twee tango proeflessen:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers, zonder danspartner
20.30 – 21.30 proefles voor (dans)paren

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden.

De tango proeflessen op maandag 24 januari zijn in gebouw Roomsch Leven, Heyendaalseweg 239. Dit is in de wijk Brakkenstein, tussen het universiteitsterrein en bosgebied Heumensoord. Bereikbaarheid en parkeerinformatie > 

De tango proeflessen op vrijdag 28 januari zijn in het Logegebouw in Nijmegen-Oost, Fortstraat 7. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Aanmelding

In verband met de coronasituatie is deelname aan de proeflessen alleen mogelijk met aanmelding. Verder volgen we de coronaregels van de overheid en het protocol voor de danssector. Wat de regels in januari zullen zijn weten we nu nog niet, maar we verwachten dat er dan in elk geval nog een verplichting is om de QR-code in de coronacheck-app te controleren.

Meld je je individueel aan, vermeldt dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en eventuele danservaring, zodat we je tijdens de proefles kunnen matchen met een geschikte danspartner.

Eén of twee dagen voorafgaand aan de proefles sturen we een herinneringsmail met alle informatie over de proefles en een update over de coronaregels. Mochten de proeflessen niet door kunnen gaan, omdat de coronaregels het dan nog niet toelaten, dan sturen we daarover ook een mail zodra we het weten. Daarin staan dan ook de nieuwe data.

Meld je s.v.p. aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de tango en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen kun je op proef deelnemen aan een van de lessen op halfgevorderd of (ver)gevorderd niveau. Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Heb je geen danspartner, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.