Tango proeflessen Nijmegen

We  zijn weer begonnen met de lessen. Daarbij volgen we de regels uit het coronaprotocol voor de danssector om het besmettingsgevaar te minimaliseren.

Tango proeflessen

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september.

Proeflessen 13 en 17 september

De eerstvolgende proeflessen voor beginners zijn op maandag 13 en vrijdag 17 september. Deze gratis proeflessen zijn een ideale gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op beide dagen geven we twee tango proeflessen:

19.15 – 20.15 uur proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 uur  proefles voor (dans)paren

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden.

Op maandag 13 september zijn de proeflessen in de Thiemeloods. De Thiemeloods ligt naast het Thiemepark in Bottendaal. Het adres is Leemptstraat 30-34. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Op vrijdag 17 september zijn de proeflessen in het Logegebouw in Nijmegen-Oost. Het adres is Fortstraat 7. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Danspartner

We weten nu nog niet hoe de regels in september zullen zijn. Op dit moment is alleen dansen met een vaste danspartner toegestaan. Maar als je begint met dansen en single bent, dan heb je natuurlijk nog geen vaste danspartner. Daarom kun je ook zonder danspartner aan de proefles deelnemen.

Aanmelding

In normale tijden kun je ook zonder aanmelding naar een proefles komen, maar zolang de coronarestricties nog van kracht zijn, vragen we je om je vooraf aan te melden. Allereerst om ervoor te zorgen dat er niet teveel deelnemers zijn, zodat het mogelijk is om afstand van elkaar te houden. Ten tweede, voor degenen die zonder danspartner komen, om je vooraf te kunnen matchen met een andere deelnemer. Daarom vragen we bij individuele aanmelding ook naar je lengte (zonder schoenen) en leeftijd.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging, en kort voor de proefles sturen we dan nog een herinneringsmail met alle informatie over de les.

Meld je s.v.p. aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen, dan kun je op proef deelnemen aan een les. Dit kan ook nog in de loop van het seizoen, als je belangstelling om aan de cursus deel te nemen als de proefles bevalt.

Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Heb je geen danspartner, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.