Tango proeflessen Nijmegen

Kom kennismaken met de tango op 14 of 18 januari 2019

Voorafgaand aan de start van het volgende cursusseizoen geven we gratis proeflessen op maandag 14 en vrijdag 18 januari 2019, een ideale gelegenheid voor een vrijblijvende kennismaking met de Argentijnse tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op beide dagen geven we twee proeflessen:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 proefles voor (dans)paren

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden.

De proeflessen op maandag 14 januari zijn in de Thiemeloods in Bottendaal, naast het Thiemepark.
De proeflessen op vrijdag 18 januari zijn in het Logegebouw in Nijmegen-Oost.

Thiemeloods: Leemptstraat 30-34, naast het Thiemepark, Routebeschrijving >
Logegebouw: Fortstraat 7, in Nijmegen-Oost, Routebeschrijving >

Aanmelding

Aanmelding voor de proefles is niet nodig, je kunt ook zonder aanmelding naar een van de proeflessen komen. Maar als je je wel aanmeldt, dan sturen we voorafgaand aan de proefles een herinneringsmail met alle informatie over de proefles op een rij.

Aanmelding kan door het korte aanmeldformulier in te vullen, of door een e-mail te sturen naar info@tango-entero.nl.

Aan de proefles kun je deelnemen zonder danspartner. Voor deelname aan een cursus heb je wel een danspartner nodig. Als je nog geen danspartner hebt dan kun je alvast kijken op de pagina Danspartner: misschien zie je daar een oproep van een potentiële danspartner staan. Je kunt ook zelf een oproep laten plaatsen.

Proefdeelname voor gevorderde dansers

Als je al langer tango danst en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen maar het graag eerst wilt proberen, dan kun je op proef aan een van de lessen op de maandagavond deelnemen.

Laat het ons s.v.p. per e-mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Als je geen danspartner hebt, kijk dan bij de zoekertjes of er al iemand op zoek is naar een danspartner voor de cursus waarin je geïnteresseerd bent, en vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.