Tango proeflessen Nijmegen

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september.

Tango proeflessen 9 & 13 september 2019

De eerstvolgende proeflessen zijn op maandag 9 september en vrijdag 13 september. Deze gratis proeflessen zijn een ideale gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op beide dagen geven we twee tango proeflessen:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 proefles voor (dans)paren

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden, als je na de proefles deel wilt gaan nemen aan een van de beginnerscursussen.

De tango proeflessen op maandag 9 september zijn in de Thiemeloods in Bottendaal, naast het Thiemepark, Leemptstraat 30-34. Routebeschrijving >

De tango proeflessen op vrijdag 13 september zijn in het Logegebouw in Nijmegen-Oost, Fortstraat 7. Routebeschrijving >

Aanmelding

Aanmelding voor een proefles is niet nodig, je kunt ook zonder aanmelding naar een van de proeflessen komen. Maar als je je wel aanmeldt, dan sturen we voorafgaand aan de proefles een herinneringsmail met alle informatie over de proefles.

Aanmelding kan door het korte aanmeldformulier in te vullen, of door een e-mail te sturen naar info@tango-entero.nl.

Proefdeelname voor gevorderde dansers

Als je al langer tango danst en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen, dan kun je op proef deelnemen aan een van de cursussen op maandag op intermediate en gevorderd niveau.

Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Als je geen danspartner hebt, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Je kunt alvast kijken bij de zoekertjes of er iemand op zoek is naar een danspartner voor de cursus waarin je geïnteresseerd bent.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.