Tango proeflessen Nijmegen

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september.

Tango proeflessen 26 januari en 3 februari 2023

De cursussen van dit seizoen zijn al gestart, maar er is nog een laatste mogelijkheid om een les op proef mee te dansen en kennis te maken met de Argentijnse tango en de docenten door mee te dansen met de 2e lessen van de beginnerscursussen. Daarna kun je dan als het bevalt instromen in de beginnerscursus.

Ook als je nog geen danspartner hebt kun je op proef aan een van de lessen op 26 januari of 3 februari deelnemen.

De proefles begint een half uur eerder, voorafgaand aan de gewone les, om de proeflesdeelnemers alvast op weg te helpen.

De proefles op donderdag 26 januari is van 19.00 tot 20.45 uur in De Kleine Wiel in Nijmegen-Noord, Karl Marxstraat 101. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

De proefles op vrijdag 3 februari is van 19.00 tot 20.30 uur in het Logegebouw in Nijmegen-Oost, Fortstraat 7. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Aanmelding

Meld je s.v.p. aan als je naar de proefles wilt komen door het korte aanmeldformulier in te vullen.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de tango dan kun je op proef aan een van de lessen voor (half)gevorderden deelnemen. Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Heb je geen danspartner, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.