Tango proeflessen Nijmegen

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september.

Tango proeflessen 12 en 15 september 2022

De eerstvolgende proeflessen voor beginners zijn op maandag 12 en donderdag 15 september. Deze gratis proeflessen zijn een ideale gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de Argentijnse tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op beide dagen geven we twee tango proeflessen:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 proefles voor dansparen

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden.

De tango proeflessen op maandag 12 september zijn in gebouw Roomsch Leven, Heyendaalseweg 239. Dit is in de wijk Brakkenstein, tussen het universiteitsterrein en bosgebied Heumensoord. Bereikbaarheid en parkeerinformatie > 

De tango proeflessen op donderdag 15 september zijn in het Logegebouw in Nijmegen-Oost, Fortstraat 7. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Aanmelding

Je kunt ook zonder aanmelding naar een van de proeflessen komen, maar als je je aanmeldt dan houden we je op de hoogte van wijzigingen en sturen voorafgaand aan de proefles een herinneringsmail met alle informatie.

Je kunt je aanmelden door het korte aanmeldformulier in te vullen.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de tango en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen op halfgevorderd of (ver) gevorderd niveau. Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Heb je geen danspartner, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.