Tango proeflessen Nijmegen

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen in januari, april en september.

Tango proeflessen 12 en 15 september

De eerstvolgende gratis proeflessen zijn voorafgaand aan de start van de nieuwe cursussen in september, op dinsdag 12 september en vrijdag 15 september. Je kunt je daarvoor nu al aanmelden.  De proeflessen zijn een ideale gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de Argentijnse tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op beide dagen geven we twee tango proeflessen:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 proefles voor dansparen

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden.

De tango proeflessen op dinsdag 12 september zijn in Roomsch Leven (Brakkenstein), Heyendaalseweg 239. Bereikbaarheid parkeren >

De tango proeflessen op vrijdag 15 september zijn in het Logegebouw (Nijmegen-Oost), Fortstraat 7. Bereikbaarheid, parkeren >

Aanmelding

Je kunt ook zonder aanmelding naar de proeflessen komen, maar als je je aanmeldt dan houden we je op de hoogte van wijzigingen en sturen voorafgaand aan de proefles een herinneringsmail met alle informatie.

Je kunt je aanmelden door het korte aanmeldformulier in te vullen.

Proefdeelname voor dansers met ervaring

Als je al ervaring hebt met de tango dan kun je altijd een keer op proef aan een van de lessen deelnemen, ook nog als de cursussen al begonnen zijn. Laat het ons s.v.p. per e-mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Heb je geen danspartner, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.