Tango proeflessen Nijmegen

Op dit moment geldt er een lockdown vanwege het coronavirus tot 9 februari 2021. Als we daarna onze lessen weer hervatten, zullen we het coronaprotocol voor de danssector volgen om het besmettingsgevaar te minimaliseren.

Tango proeflessen in februari en september

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september. Vanwege de lockdown zijn de proeflessen nu in februari.

Proeflessen 22 en 26 februari

De eerstvolgende proeflessen voor beginners zijn op maandag 22 en vrijdag 26 februari. Deze gratis proeflessen zijn een ideale gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt. Op beide dagen geven we twee tango proeflessen. We vragen degenen die nog geen danspartner hebben om naar de eerste proefles, om 19.15 uur te komen. Heb je al een danspartner, dan kun je kiezen welke tijd het beste uitkomt: 

19.15 – 20.15 eerste tango proefles (individueel en dansparen)
20.30 – 21.30  tweede tango proefles (alleen dansparen)

Op maandag 22 februari zijn de proeflessen in de Thiemeloods. De Thiemeloods ligt naast het Thiemepark, het adres is Leemptstraat 30-34. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Op vrijdag 26 februari zijn de proeflessen in  het Logegebouw in Nijmegen-Oost. Het adres is Fortstraat 7. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Danspartner

Volgens het coronoaprotocol voor de danssector is alleen dansen met een vaste danspartner toegestaan. Maar als je begint met dansen en single bent, dan heb je natuurlijk nog geen vaste danspartner. Daarom kun je ook zonder danspartner aan de proeflessen in januari deelnemen. We matchen je aan het begin van proefles met degene die qua leeftijd en lengte het beste bij je past.

Vanwege het protocol is nu ook het vooraf aanmelden voor de proefles verplicht.

Aanmelding

In normale tijden kun je ook zonder aanmelding naar een proefles komen, maar nu moeten we vragen om je vooraf aan te melden. Allereerst om ervoor te zorgen dat er niet teveel deelnemers zijn, zodat het mogelijk is om afstand van elkaar te houden. Ten tweede, voor degenen die zonder danspartner komen, om je vooraf te kunnen matchen met een andere deelnemer. Daarom vragen we ook om bij aanmelding je lengte (zonder schoenen) en leeftijd te vermelden.

Kort voor de proefles sturen we  een herinneringsmail met alle informatie voor de proefles.

Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen, dan kun je op proef deelnemen aan een les.

Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Als je geen danspartner hebt, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Je kunt alvast kijken bij de zoekertjes of er iemand op zoek is naar een danspartner voor de cursus waarin je geïnteresseerd bent.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.