Tango proeflessen Nijmegen

Tango dansen is weer toegestaan op basis van het coronaprotocol dat is opgesteld door de danssector en goedgekeurd door de regering. In het protocol staan een aantal regels die we in acht zullen nemen om besmettingsgevaar te minimaliseren, zoals thuis blijven bij aan Corona-gerelateerde verschijnselen, handen wassen bij binnenkomst en alleen dansen met je eigen danspartner. Klik op de volgende link voor meer informatie: coronaregels tijdens de lessen.

Tango proeflessen in januari en september

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september.

Proeflessen 21 en 25 september

De eerstvolgende proeflessen zijn op maandag 21 en vrijdag 25 september. Deze gratis proeflessen zijn een ideale gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

De proeflessen zijn tevens de eerste lessen van de beginnerscursussen. Je kunt vrijblijvend de eerste les meedansen en na afloop beslissen of je aan de cursus wilt gaan deelnemen.

De proefles op maandag 21 september is van 19.15 tot 20.45 uur in de Thiemeloods. De Thiemeloods ligt naast het Thiemepark, het adres is Leemptstraat 30-34. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

De proefles op vrijdag 25 september is van 19.30 tot 20.30 uur in het Logegebouw in Nijmegen-Oost. Het adres is Fortstraat 7. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Danspartner

Volgens het coronoaprotocol voor de danssector, is alleen dansen met een vaste danspartner is toegestaan. Maar als je begint met dansen en single bent, dan heb je natuurlijk nog geen vaste danspartner. Daarom kun je ook zonder danspartner aan de proefles deelnemen. We matchen je aan het begin van proefles met degene die qua leeftijd en lengte het beste bij je past.

Vanwege het protocol is nu ook het vooraf aanmelden voor de proefles verplicht.

Aanmelding

In normale tijden kun je ook zonder aanmelding naar een proefles komen, maar nu moeten we vragen om je vooraf aan te melden. Allereerst om ervoor te zorgen dat er niet teveel deelnemers zijn, zodat het mogelijk is om afstand van elkaar te houden. Ten tweede, voor degenen die zonder danspartner komen, om je vooraf te kunnen matchen met een andere deelnemer. Daarom vragen we ook om bij aanmelding je lengte (zonder schoenen) en leeftijd te vermelden.

Kort voor de proefles sturen we  een herinneringsmail met alle informatie voor de proefles.

Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen, dan kun je op proef deelnemen aan een van de lessen voor (half/ver)gevorderde dansers.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.