Tango proeflessen Nijmegen

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september.

Tango proeflessen 26 en 29 september 2022

De cursussen van dit seizoen zijn gestart, maar op maandag 26 en donderdag 29 september is er nog een laatste mogelijkheid voor geïnteresseerden om een les op proef mee te dansen om kennis te maken met de Argentijnse tango en de docenten. Je kunt ook deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op beide dagen is de beginnersles waaraan je mee kunt doen van 19.30 tot 20.45 uur, maar op verschillende locaties

De (proef)les op maandag 26 september is in gebouw Roomsch Leven, Heyendaalseweg 239. Dit is in de wijk Brakkenstein, tussen het universiteitsterrein en bosgebied Heumensoord. Bereikbaarheid en parkeerinformatie > 

De tango proefles op donderdag 29 september is in De Kleine Wiel in Nijmegen-Noord (Lent), Karl Marxstraat 101. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Aanmelding

Meld je s.v.p. aan als je aan een van de (proef)lessen deel wilt nemen. Je kunt je aanmelden door het korte aanmeldformulier in te vullen.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de tango en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen op halfgevorderd of (ver) gevorderd niveau dan kun je ook een les op proef deelnemen. Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Heb je geen danspartner, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.