Tango proeflessen Nijmegen

Tango proeflessen in januari en september

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september.

Proeflessen 14, 17 & 18 september

De eerstvolgende proeflessen zijn op maandag 14, donderdag 17 en vrijdag 18 september. Deze gratis proeflessen zijn een ideale gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op alle drie de dagen geven we twee tango proeflessen. De tijden op maandag 14 september en vrijdag 18 september zijn:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 proefles voor (dans)paren

De tijden op donderdag 17 september zijn:

20.00 – 21.00 proefles voor individuele deelnemers
21.15 – 22.15 proefles voor (dans)paren

We geven eerst een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden.

De tango proeflessen op maandag 14 september zijn in de Thiemeloods in Bottendaal, naast het Thiemepark, Leemptstraat 30-34. Routebeschrijving >

De tango proeflessen op donderdag 17 en vrijdag 18 september zijn in het Logegebouw in Nijmegen-Oost, Fortstraat 7. Routebeschrijving >

Aanmelding

Je kunt ook zonder aanmelding naar een van de proeflessen komen. Als je je wel aanmeldt, dan sturen we voorafgaand aan de proefles een herinneringsmail met alle informatie over de proefles.

Aanmelding kan door het korte aanmeldformulier in te vullen, of door een e-mail te sturen naar info@tango-entero.nl.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen, dan kun je op proef deelnemen aan een les.

Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Als je geen danspartner hebt, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Je kunt alvast kijken bij de zoekertjes of er iemand op zoek is naar een danspartner voor de cursus waarin je geïnteresseerd bent.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.