Tango proeflessen Nijmegen

We  zijn weer begonnen met de lessen. Daarbij volgen we de regels uit het coronaprotocol voor de danssector om het besmettingsgevaar te minimaliseren.

Tango proeflessen

Elk seizoen geven we voorafgaand aan de start van de cursussen proeflessen, in januari en september.

Proeflessen 20 en 24 september

De eerstvolgende proeflessen voor beginners zijn op maandag 20 en vrijdag 24 september. Deze gratis proeflessen zijn een ideale gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

De proeflessen zijn tevens de eerste lessen van de beginnerscursussen. Je kunt vrijblijvend de eerste les meedansen en na afloop beslissen of je aan de cursus wilt gaan deelnemen.

De proefles op maandag 20 september is van 19.00 tot 20.05 uur in gebouw Roomsch Leven, Heyendaalseweg 239. Dit is in de wijk Brakkenstein, tussen het universiteitsterrein en bosgebied Heumensoord.

Op vrijdag geven we dubbele lessen van 19.30 tot 21.45 uur, met een kwartier pauze tussen het eerste en tweede uur. Vrijdag 20 september is het eerste uur van 19.30 tot 20.30 uur de proefles. De locatie is het Logegebouw in Nijmegen-Oost, Fortstraat 7.

Proefles op maandag van 19.00 tot 20.05 uur in Roomsch Leven. Bereikbaarheid en parkeerinformatie > 

Proefles op vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur in het Logegebouw. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Aanmelding

In normale tijden kun je ook zonder aanmelding naar een proefles komen, maar zolang er nog coronarestricties van kracht zijn, vragen we je om je vooraf aan te melden. Allereerst om ervoor te zorgen dat er niet teveel deelnemers zijn, zodat het mogelijk is om afstand van elkaar te houden. Ten tweede, voor degenen die zonder danspartner komen, om je vooraf te kunnen matchen met een andere deelnemer. Daarom vragen we bij individuele aanmelding ook naar je lengte (zonder schoenen) en leeftijd.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging, en kort voor de proefles sturen we dan nog een herinneringsmail met alle informatie over de les.

Meld je s.v.p. aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Ook als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango en interesse hebt in deelname aan een van onze cursussen kun je op proef deelnemen aan een van de lessen op (half/ver)gevorderd niveau. Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Heb je geen danspartner, vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.