Tangolessen Nijmegen

Cursussen september – december 2020

In Nijmegen geven we wekelijkse lessen Argentijnse tango voor alle niveaus op maandagavond in de Thiemeloods en een beginnerscursus op vrijdagavond in het Logegebouw. Hier vind je de informatie over de lessen van september tot en met december 2020.

Tango dansen is weer toegestaan op basis van het coronaprotocol dat is opgesteld door de danssector en goedgekeurd door de regering. In het protocol staan een aantal regels die we in acht zullen nemen om besmettingsgevaar te minimaliseren, zoals thuis blijven bij aan Corona-gerelateerde verschijnselen, handen wassen bij binnenkomst en alleen dansen met je eigen danspartner. Klik op de volgende link voor meer informatie: coronaregels tijdens de lessen.

Proeflessen 21 en 25 september

Kom kennismaken met de tango tijdens een van onze proeflessen. De eerstvolgende proeflessen zijn op maandag 21 en vrijdag 25 september. Kijk voor meer informatie bij tango proeflessen Nijmegen.

De proeflessen zijn voor beginners, maar als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango kun je samen met je danspartner ook een les van de cursussen op (half)gevorderd niveau meedansen op maandag 21 september. Stuur ons een mail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken: info@tango-entero.nl.

Cursusprogramma september – december 2020

Dag Tijden Niveaus
Maandag 19.15-20.45 beginners
20.45-22.15 half- t/m vergevorderd
Vrijdag 19.30-21.45 beginners

> aanmeldformulier

Het komende seizoen is anders dan anders. Omdat vanwege de Corona veel cursisten pas in januari weer door willen gaan met de lessen, hebben we de cursussen voor halfgevorderden en (ver)gevorderden samengevoegd tot één groep. De eerste helft van de les zal bestaan uit een gezamenlijke les, in het tweede deel oefen je voor jezelf en begeleiden we iedereen op het eigen niveau. Je kunt dan doorgaan met oefenen wat we in het gezamenlijke deel hebben gedaan, of iets anders of nieuws dat je graag (beter) wilt leren. De cursussen op maandagavond bestaan uit 10 lessen van 90 minuten en worden gegeven in de Thiemeloods

Op vrijdagavond geven we een intensieve beginnerscursus in het Logegebouw, bestaande uit 7 lessen van 2 uur (met een kwartier pauze na een uur).

Locaties

Thiemeloods, Leemptstraat 30-34, Bereikbaarheid, parkeren >
Logegebouw, Fortstraat7, Bereikbaarheid, parkeren >

Docenten

Maandag: Jolanda Walder en René Heeskens
Vrijdag: Jacqueline Kips  en René Heeskens

Cursusduur

Maandag: 12 lessen van 70 minuten
Vrijdag: 7 lessen van 2 uur

Lesdata

Maandag: 21 en 28 september; 5, 12 en 26 oktober; 2, 9, 16, 23 en 30 november
Vrijdag: 25 september; 9, 16 en 30 oktober; 13 en 27 november; 11 december

Kosten

Kosten van alle cursussen: € 155,00 *
* € 30,- korting voor minima (cursusprijs € 125,-)
* € 75,- korting voor voltijds studenten (cursusprijs € 80,-)
* doe je mee aan twee cursussen, dan kost de tweede cursus € 80,-

Annuleringsvoorwaarden

Aanmelding is bindend. Na aanmelding voor de tangocursus is er geen teruggave van cursusgeld mogelijk, behoudens bijzondere omstandigheden zoals ziekte. We kijken dan in overleg of gedeeltelijke teruggave of een andere oplossing mogelijk is. Bij teruggave van cursusgeld worden de al gevolgde tangolessen verrekend en zijn daarnaast 25 euro administratiekosten per persoon verschuldigd.

Aanmelden

Aanmelding voor de cursussen is mogelijk via het online aanmeldformulier of tijdens de proeflessen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de lessen, salons of onze tangoweekenden contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: info@tango-entero.nl

Telefoon: 024-6755637 (René, ’s middags tussen 14.00 en 17.00 het beste bereikbaar)