Tangolessen Nijmegen

We zijn weer begonnen met onze tangolessen. Daarbij volgen we de regels uit het coronaprotocol voor de danssector om het besmettingsgevaar te minimaliseren.

Tangolessen sept. – dec. 2021

We geven in Nijmegen wekelijks lessen Argentijnse tango voor alle niveaus op maandagavond in gebouw Roomsch Leven en op vrijdagavond een intensieve beginnerscursus in het Logegebouw. Hier vind je de informatie over de tangolessen van het komende cursusseizoen, van september tot en met december.

Volgende proeflessen in januari 2022

Voorafgaand aan de start van de cursussen geven we proeflessen voor beginners in januari en september. Dit is een goede gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de Argentijnse tango en onze tangoschool. Kijk bij tango proeflessen Nijmegen voor meer informatie.

Als je al ervaring hebt met de Argentijns tango en geïnteresseerd bent in deelname aan een van onze cursusssen, dan kun je een les op proef meedansen. Dit kan aan het begin van het seizoen, maar ook als de lessen al begonnen zijn en je nog wilt instromen in een van de cursussen. Meer info: tango proeflessen Nijmegen.

 

Tangolessen september – december 2021

 Dag Tijden Niveaus
 Maandag 19.00-20.05 beginners
  20.05-21.10 halfgevorderd
  21.10-22.15 (ver)gevorderd
 Vrijdag 19.30-21.45 beginners

> aanmeldformulier

De cursussen op maandagavond bestaan uit 10 wekelijkse lessen van 65 minuten. De intensieve beginnerscursus op vrijdag uit 6 lessen van 2 uur, met tussen het eerste en tweede uur een kwartier pauze. Kijk hieronder voor de data.

Locaties

Gebouw Roomsch Leven (maandagavond), Heyendaalseweg 239, Bereikbaarheid, parkeren >
Logegebouw (vrijdagavond), Fortstraat7, Bereikbaarheid, parkeren >

NB: De locatie voor de lessen op maandag is gewijzigd. Tot vorig seizoen waren de lessen in de Thiemeloods, dit seizoen geven we de cursussen op maandagavond in gebouw Room Leven.

Docenten

Maandag: Jolanda Walder en René Heeskens
Vrijdag: Jacqueline Kips en René Heeskens

Cursusduur

Maandag: 10 lessen van 65 minuten
Vrijdag: 6 lessen van 2 uur

Lesdata

Maandag: 20 en 27 september; 4 en 11 oktober; 1, 15, 22 en 29 november; 6 en 13 december
Vrijdag: 24 september; 8 en 22 oktober; 5 en 19 november; 3 december

Kosten

Kosten van alle cursussen: € 135,00 per persoon*
* € 25,- korting voor minima (cursusprijs € 110,-)
* € 50,- korting voor voltijds studenten (cursusprijs € 85,-)
* doe je mee aan twee cursussen, dan kost de tweede cursus € 75,-

Betalingsinformatie

Maak de betaling voor de cursus s.v.p. gelijktijdig met de aanmelding over, of zo spoedig mogelijk daarna, op rekeningnummer NL58 INGB 0005 0127 12, ten name van RPM Heeskens, onder vermelding van “tangolessen Nijmegen”.

Annuleringsvoorwaarden

Aanmelding is bindend. Bij annulering van de cursus korter dan een week voor aanvang is er geen recht meer op teruggave van het cursusgeld. In bijzondere omstandigheden waarbij deelname niet meer mogelijk is, zoals ziekte, kijken we of een gedeeltelijke teruggave of een andere oplossing mogelijk is. Bij teruggave van cursusgeld wordt het deel van de cursus dat al geweest is verrekend en zijn daarnaast 25 euro administratiekosten per persoon verschuldigd.

Aanmelden

Aanmelding voor de cursussen is mogelijk via het online aanmeldformulier of tijdens de proeflessen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de lessen, salons of onze tangoweekenden contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: info@tango-entero.nl

Telefoon: 024-6755637 (René, ’s middags tussen 13.00 en 17.00 het beste bereikbaar)