Tangolessen Nijmegen

Cursussen september – december 2020

In Nijmegen geven we wekelijkse lessen Argentijnse tango voor alle niveaus op maandagavond in de Thiemeloods en een beginnerscursus op vrijdagavond in het Logegebouw. Hier vind je de informatie over de lessen van september tot en met december 2020.

Vanaf 1 juli is tango dansen binnen weer toegestaan. Er is een Corona-protocol opgesteld door de danssector dat is goedgekeurd door de regering. In het protocol staan een aantal regels die we in acht zullen nemen om besmettingsgevaar te minimaliseren, zoals thuis blijven bij aan Corona-gerelateerde verschijnselen, handen wassen bij binnenkomst en alleen dansen met je eigen danspartner.

Proeflessen 14 en 18 september

Kom kennismaken met de tango tijdens een van onze proeflessen. De eerstvolgende proeflessen zijn op maandag 14 en vrijdag 18 september. Kijk voor meer informatie bij tango proeflessen Nijmegen.

De proeflessen zijn voor beginners, maar als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango kun je samen met je danspartner ook een les van de cursussen op (half)gevorderd niveau meedansen op maandag 21 september. Stuur ons een mail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken: info@tango-entero.nl.

Onder normale omstandigheden doen we ons best om voor degenen die geen danspartner hebben een danspartner te vinden. Dat is nu niet mogelijk. In het Corona-protocol voor de danssector is opgenomen, dat alleen danspartners uit hetzelfde huishouden of vaste danspartners met elkaar mogen dansen. Als je beginner bent en nog geen danspartner hebt, dan bieden de proeflessen wel een mogelijkheid om een danspartner te vinden. Kijk voor meer informatie bij tango proeflessen Nijmegen.

Wellicht zullen de regels in september verder versoepeld zijn, en kunnen we tegen die tijd weer iedereen helpen bij het vinden van een danspartner.

Cursusprogramma september – december 2020

Dag Tijden Niveaus
Maandag 19.00-20.10 beginners
20.10-21.20 halfgevorderd
21.20-22.30 (ver)gevorderd
Vrijdag 19.30-21.45 beginners

> aanmeldformulier

Het komende seizoen geven we lessen op drie niveaus op maandagavond in de Thiemeloods en een intensieve beginnerscursus op vrijdagavond in het Logegebouw. De lessen op maandag zijn wekelijks en duren 70 minuten. Op vrijdagavond zijn de lessen tweewekelijks en duren twee uur (halverwege kwartier pauze).

Locaties

Thiemeloods, Leemptstraat 30-34, Routebeschrijving >
Logegebouw, Fortstraat7, Routebeschrijving >

Docenten

Maandag: Jolanda Walder en René Heeskens
Vrijdag: Jacqueline Kips en René Heeskens

Cursusduur

Maandag: 12 lessen van 70 minuten
Vrijdag: 7 lessen van 2 uur

Lesdata

Maandag: 21 en 28 september; 5, 12 en 26 oktober; 2, 9, 16, 23 en 30 november; 7 en 14 december
Vrijdag: 25 september; 9, 16 en 30 oktober; 13 en 27 november; 11 december

Kosten

Kosten van alle cursussen: € 155,00 *
* € 30,- korting voor minima (cursusprijs € 125,-)
* € 75,-voor voltijds studenten (cursusprijs € 80,-)
* doe je mee aan twee cursussen, dan kost de tweede cursus € 80,-

Aanmelden

Aanmelding voor de cursussen is mogelijk via het online aanmeldformulier of tijdens de proeflessen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de lessen, salons of onze tangoweekenden contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: info@tango-entero.nl

Telefoon: 024-6755637 (René, ’s middags tussen 14.00 en 17.00 het beste bereikbaar)