Workshops Argentijnse tango voor bedrijven en organisaties

Training en coaching

De Argentijnse tango is een unieke dans. Veel meer dan in andere dansen ligt de nadruk op aandachtig leiden en volgen in plaats van het aanleren van danspassen en structuren. Daarom zijn kennis of fysieke kracht en vaardigheid niet het belangrijkste om goed tango te kunnen dansen. Het allereerste wat vaak van u zal worden gevraagd is: loslaten! Niet proberen uit te gaan van dingen die u al weet of kunt. Tango dansen vraagt om een ontspannen alertheid.

Coaching en training: wat kan de tango voor u betekenen?

De Argentijnse tango biedt de mogelijkheid om meer inzicht in uzelf én uw interactie met anderen te krijgen. Zoals bijvoorbeeld in uw leiders- en ‘volgers’-kwaliteiten. Waarbij de tango laat ervaren dat die veel met elkaar te maken hebben: u wordt zich er van bewust hoe u contact maakt met anderen, en wat er voor nodig is om goed samen te kunnen dansen, c.q. samen te kunnen werken.

In onze ontwikkelingsgerichte workshops willen we op een creatieve manier antwoord geven op uw vraag als opdrachtgever. Uw kunt de tango inzetten voor teamontwikkeling in een losstaande workshop of als onderdeel van uw teamdag, coachingstraject of training.

In onderling overleg stemmen we de workshops af op uw wensen. Een workshop kan zich bijvoorbeeld specifiek op een van de volgende zaken richten:

  • versterken van het teamgevoel
  • aspecten van communicatie, samenwerking, leiden en geleid worden
  • passie en inspiratie, innerlijke beweegredenen

Een tangoworkshop zal vaak verrassende inzichten opleveren of iets wat u eigenlijk al weet op een andere, directe manier laten ervaren waardoor het nog duidelijker wordt wat er speelt. Dat iedereen van voren af aan moet beginnen met iets wat nieuw en onwennig is, staat garant voor veel hilariteit en lol. Tegelijkertijd zult u al snel merken dat er veel komt kijken bij het dansen van de Argentijnse tango, zelfs al bij eenvoudige passen. We gaan ervan uit dat dit muzikale en fysieke avontuur uw team flink in beweging zal brengen en naast een hoop inspiratie, lef en plezier ook verrassende inzichten zal opleveren.

Neem contact met ons op voor nadere informatie of het maken van een afspraak, zodat we u persoonlijk kunnen informeren over de mogelijkheden.

E-mail

info@tango-entero.nl

Telefoon

René Heeskens: 06-22056418