Tangoweekend Beginners 29-30 augustus


Het weekend is volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk. Het eerstvolgende tango beginnersweekend geven we op 19 & 20 december.


Vanaf 1 juli mogen we weer binnen tango dansen. Er is een Corona-protocol opgesteld door de danssector dat is goedgekeurd door de regering. Wel moeten er een aantal maatregelen in acht worden genomen om besmetting te voorkomen. Kijk voor meer informatie hieronder.

Intensief tangoweekend voor beginners

Een basiscursus Argentijnse tango in 2 dagen: in 4 workshops van elk 2 uur leer je de danshouding, leiden en volgen en veel gedanste passen zoals ocho’s, cunita’s en de kruispas. Verder maak je kennis met de tangowals en de milonga, die ook tot de Argentijnse tango behoren.

We geven het startersweekend in danscentrum de Veste in Apeldoorn. De omgeving van Apeldoorn met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden is prachtig voor een weekendje samen uit.

Het weekend-arrangement is inclusief een uitgebreide lunch beide dagen en gratis koffie en thee met lekkers in de pauzes. Na afloop krijgt iedere deelnemer een overzicht van het geleerde en muziek om zelf verder te kunnen oefenen.

Kijk hier voor foto’s van een vorig beginnersweekend in de Veste. We krijgen veel enthousiaste reacties van deelnemers. Op marktplaats kun je recensies van deelnemers lezen.

Docenten

Jacqueline Kips en René Heeskens

Corona-maatregelen

Vanaf 1 juli mogen we weer tango dansen, buiten en binnen. Er is een protocol opgesteld door de danssector dat is goedgekeurd door de regering. In het protocol staan een aantal regels die we in acht nemen om het besmettingsgevaar te minimaliseren. Dit zijn de belangrijkste maatregelen:

  1. Het allerbelangrijkste is dat je niet aan het weekend kunt deelnemen als je klachten hebt die passen bij COVID-19, of als je deel uitmaakt van een lopend contactonderzoek, of als iemand binnen het huishouden waarin je woont koorts of benauwdheidsklachten heeft. Voorafgaand aan het weekend vind er een triage plaats, dat wil zeggen dat er een aantal vragen worden gesteld om dit te controleren. In verband hiermee passen we ook de annuleringsregels aan. Tot op de eerste dag van het weekend is annulering vanwege Corona-gerelateerde klachten nog mogelijk. De betaling voor het weekend terug ontvang je dan terug.
  2. Als je in de dagen na deelname klachten krijgt en Corona blijkt te hebben, stel ons dan daarvan op de hoogte, zodat we daarvan alle deelnemers en de GGD op de hoogte kunnen stellen.
  3. Je kunt alleen deelnemen aan het weekend met een danspartner die tot het eigen huishouden behoort of met een vaste danspartner. Dit betekent dat we niet kunnen bemiddelen bij het vinden van een danspartner, zolang het protocol van kracht is.
  4. Houdt tijdens het weekend minimaal 1,5 meter afstand van iedereen, behalve je eigen danspartner. Om dit mogelijk te maken nemen we een aantal maatregelen. We begrenzen het aantal deelnemers op maximaal 12 paren. We wisselen tijden het weekend niet van danspartner. Ook zorgen we ervoor dat er tijdens pauzes en de lunch 1,5 meter afstand gehouden kan worden, door tafels uit elkaar en ook deels buiten het café te zetten, en door ervoor te zorgen dat er ook bij het inschenken en opscheppen afstand kan worden gehouden.
  5. Als docenten mogen we wel met deelnemers dansen, omdat dit nodig is om goed les te kunnen geven. Echter, als je liever afstand wilt houden dan respecteren we dit natuurlijk.
  6. Was of ontsmet je handen goed bij binnenkomst, na elk toiletbezoek, en voor de lunchpauze.
  7. Deurknoppen en andere contactoppervlakten zullen regelmatig worden ontsmet.
  8. Moet je toch een keer hoesten, hoest dan in je elleboog.

Programma

Zaterdag & zondag
10.45 – 11.00 uur ontvangst met koffie en thee
11.00 – 13.00 1e workshop
13.00 – 14.00 lunchpauze
14.00 – 16.00 2e workshop

Locatie

De Veste
Fabianusstraat 4
7333 BM Apeldoorn
Routebeschrijving >

Kosten

€ 120,00 per persoon (voltijds studenten & minima: €95,00)

Betalingsinformatie

Maak het bedrag van €120,- per persoon (of €95,-) over op IBAN rekeningnummer NL58 INGB 0005 0127 12, ten name van RPM Heeskens, onder vermelding van “beginnersweekend Apeldoorn”. Betaling s.v.p. binnen 14 dagen na aanmelding. Pas na ontvangst van de betaling is de aanmelding definitief. Bij aanmelding in de laatste weken voorafgaand aan het weekend de betaling s.v.p. gelijktijdig op de dag van de aanmelding overmaken.

Annuleringsvoorwaarden

In afwijking van de normale annuleringsvoorwaarden, is annulering voor het weekend nog tot op het laatste moment mogelijk vanwege Corona-gerelateerde klachten. Je ontvangt dan de betaling voor het weekend terug.

Bij annulering om andere redenen gelden de normale annuleringsvoorwaarden. Die volgen nu.

Annulering van het weekend is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang. Je ontvangt dan de betaling terug, minus 25 euro administratiekosten per persoon.

Bij annulering korter dan 14 dagen voor aanvang van het weekend wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

In bijzondere gevallen, als door dwingende redenen zoals ziekte deelname onmogelijk is, is het in overleg mogelijk om de betaling voor het weekend om te zetten in een tegoed voor deelname aan een volgende weekend.

Aanmelding

Meld je s.v.p. aan d.m.v. het aanmeldformulier op deze site.

Mocht aanmelding met het formulier om welke reden dan ook niet lukken, stuur dan s.v.p. een e-mail naar info@tango-entero.nl met de volgende gegevens van jezelf en je danspartner: voor- en achternaam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Danspartner

Onder normale omstandigheden doen we ons best om voor degenen die geen danspartner hebben een danspartner te vinden. Dat is nu niet mogelijk. In het Corona-protocol voor de danssector is opgenomen, dat alleen danspartners die tot hetzelfde huishouden behoren of vaste danspartners met elkaar mogen dansen. We kunnen daarom zolang het protocol van kracht is niet bemiddelen bij het vinden van een danspartner.

Overige info

Schoenadvies >

Kledingadvies >

Een week voor het begin van het tangoweekend wordt aan alle deelnemers een mail gestuurd met de belangrijkste praktische informatie op een rij. Neem voor eventuele verdere vragen contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: info@tango-entero.nl.

Bellen mag ook. ’s Middags tussen 14.00 en 17.00 zijn we het best bereikbaar: 024-6755637 (René)