Tangoweekenden

Al sinds 2007 organiseren we met veel plezier tangoweekenden in de Veste in Apeldoorn. Centraal gelegen te midden van uitgestrekte natuurgebieden, beschikkend over een mooie dansruimte van 170 m2 met een zwevende houten dansvloer en met daarnaast een gezellig café, is het een ideale locatie voor onze tangoweekenden.

We geven weekenden op alle niveaus. In de weekenden voor beginners en op intermediate niveau leer je de basistechniek en meest gedanste passen. In het weekend voor gevorderde dansers hebben we telkens een ander hoofdthema. Je kunt door deelname aan de weekenden en door tussentijds regelmatig te gaan dansen de Argentijnse tango leren. Maar ook voor degenen die wekelijkse lessen volgen of al langer dansen, zijn de weekenden een goede mogelijkheid om de techniek te verdiepen en verfijnen en het dansrepertoire uit te breiden.

Locatie

De Veste
Fabianusstraat 4
7333 BM Apeldoorn
Routebeschrijving >

De Veste is gemakkelijk te bereiken en er kan gratis worden geparkeerd.

Weekendarrangement

Het arrangement van de beginnersweekend bestaat uit workshops met in totaal 7 uur les, twee lunches, koffie en thee met iets lekkers tijdens de korte pauzes, en het gezamenlijk nuttigen van een drankje ter afsluiting en afscheid aan het einde van het weekend. Kosten van het arrangement: 115 euro.

Bij de intermediate en advanced weekenden is er daarnaast een gezamenlijk diner op zaterdag en een milonga zaterdagavond. Kosten: 125 euro, waarbij de milonga is inbegrepen. Het gezamenlijke diner is optioneel.

Eerstvolgende weekenden

Klik voor meer informatie op een van de onderstaande links:

Danspartner

Als je interesse hebt in een weekend maar nog geen danspartner kijk dan op de pagina Danspartner of je daar tussen de ‘zoekertjes’ misschien al een potentiële danspartner ziet staan. Je kunt ook zelf een zoekertje laten plaatsen.

Vermeld bij individuele aanmelding s.v.p. je danservaring, lengte en leeftijd, zodat wij kunnen kijken of we je kunnen matchen met een andere individuele deelnemer.

Overige info

Heb je nog vragen, stuur ons dan een mail (bij voorkeur).

Maar bellen mag ook. ’s Middags tussen 14.00 en 17.00 zijn we het best bereikbaar: 024-6755637 (René).