Tangoweekenden

Al sinds 2007 organiseren we met veel plezier onze tangoweekenden in de Veste in Apeldoorn, met deelnemers uit het hele land. Aanvankelijk alleen beginnersweekenden, maar inmiddels ook Intermediate weekenden en daarop aansluitende ‘De Veste’ weekenden. Wie niet in de gelegenheid is om wekelijkse lessen te volgen, kan zo toch de Argentijnse tango leren door aan de opeenvolgende weekenden deel te nemen. Maar ook veel dansers met al meer ervaring nemen aan de weekenden deel om hun techniek te verdiepen en aan te scherpen.

De Veste is ideaal voor deze weekenden: een grote dansruimte met een fijne houten dansvloer en daarnaast een caféruimte waarin we de koffie/theepauzes houden en de lunches nuttigen. En voor wie er een lang weekend samen uit van wil maken, is de omgeving van Apeldoorn met zijn bossen en heidevelden prachtig.

Data van de weekenden

De data van de eerstevolgende weekenden zijn:

Weekendarrangement

Dit is wat je elk weekend krijgt:

  • 4 workshops van 2 uur, met een korte pauze van 15 minuten, dus in totaal 7 uur les
  • twee uitgebreide lunches
  • koffie en thee met iets lekkers bij aankomst en tijdens de pauzes
  • een drankje na afloop van het weekend

Impressies van eerdere weekenden in de Veste vind je bij de fotoalbums. Op Markplaats kun je recensies lezen van deelnemers.

Programma

Zaterdag & zondag
10.45 – 11.00 uur ontvangst met koffie en thee
11.00 – 13.00 1e workshop (met 15 min. pauze)
13.00 – 14.00 lunchpauze
14.00 – 16.00 2e workshop (met 15 min. pauze)

Kijk voor inhoud van de workshops bij de specifieke informatie over elk weekend.

Locatie

De Veste
Fabianusstraat 4
7333 BM Apeldoorn
Routebeschrijving >

De Veste is gemakkelijk te bereiken en er kan gratis worden geparkeerd.

Kosten

Kosten weekend per persoon: € 120,00
Studenten en minima: € 95,00

Betalingsinformatie

Maak de kosten over op IBAN rekeningnummer NL58 INGB 0005 0127 12, ten name van RPM Heeskens, onder vermelding van “tangoweekend Apeldoorn” en de data van het weekend. Betaling s.v.p. binnen 14 dagen na aanmelding. Pas na ontvangst van de betaling is de aanmelding definitief. Bij aanmelding in de laatste weken voorafgaand aan het weekend de betaling s.v.p. gelijktijdig op de dag van aanmelding overmaken.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van het weekend is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang. Je ontvangt dan de betaling terug, minus 25 euro administratiekosten per persoon. Bij annulering korter dan 14 dagen voor aanvang van het weekend wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

In bijzondere gevallen, als door dwingende redenen zoals ziekte deelname onmogelijk is, is het in overleg mogelijk om de betaling voor het weekend om te zetten in een tegoed voor deelname aan een volgend weekend.

Aanmelding

Meld je s.v.p. aan d.m.v. het aanmeldformulier op deze site.

Mocht aanmelding met het formulier om welke reden dan ook niet lukken, stuur dan een e-mail naar info@tango-entero.nl met de volgende gegevens van jezelf en je danspartner: voor- en achternaam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Danspartner

Als je nog geen danspartner hebt, vermeld dan s.v.p. ook je leeftijd en lengte zodat wij kunnen kijken of we je kunnen matchen met een andere individuele deelnemer. Of kijk eerst op de pagina Danspartner gezocht, waarop je zoekertjes vindt van degenen die op zoek zijn naar een danspartner voor een cursus of weekend.

Overige info

Schoenadvies >

Kledingadvies >

Een week voor het begin van het tangoweekend wordt aan alle deelnemers een mail gestuurd met de belangrijkste praktische informatie op een rij. Neem voor eventuele verdere vragen contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: info@tango-entero.nl.

Bellen mag ook. ’s Middags tussen 14.00 en 17.00 zijn we het best bereikbaar: 024-6755637 (René).