Tangoweekenden

Al sinds 2007 organiseren we met veel plezier tango beginnersweekenden, de laatste jaren steeds in de Veste in Apeldoorn. Vaak kregen we de vraag van enthousiaste deelnemers of we niet ook vervolgweekenden konden organiseren. Daaraan geven we dit jaar gehoor. Naast de twee beginnersweekenden, organiseren we daarom nu ook een Intermediate weekend, dat aansluit op het beginnersweekend, en een weekend op gevorderd niveau.

Data van de weekenden

De data van de eerstevolgende weekenden zijn:

Weekendarrangement

  • 4 workshops met in totaal 7 uur les
  • twee uitgebreide lunches
  • koffie en thee met iets lekkers bij aankomst en tijdens de pauzes
  • een drankje na afloop van het weekend
  • een samenvatting van het geleerde

Impressies van eerdere weekenden in de Veste vind je bij de fotoalbums. Op Markplaats kun je recensies lezen van deelnemers.

Programma

Zaterdag & zondag
10.45 – 11.00 uur ontvangst met koffie en thee
11.00 – 13.00 1e workshop (met 15 min. pauze)
13.00 – 14.00 lunchpauze
14.00 – 16.00 2e workshop (met 15 min. pauze)

Kijk voor inhoud van de workshops bij de specifieke informatie over elk weekend. (Via het menu of de links bij de data van de weekenden.)

Locatie

De Veste
Fabianusstraat 4
7333 BM Apeldoorn
Routebeschrijving >

De omgeving van Apeldoorn met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden is prachtig om er een lang weekend samen uit van te maken.

De Veste is gemakkelijk te bereiken en er kan gratis worden geparkeerd. De danszaal in de Veste heeft een fijne, ruime houten dansvloer. Daarnaast is een aparte caféruimte, waar we de lunch nuttigen en de koffie/theepauzes houden.

Kosten

Kosten weekend per persoon: € 110,00
Studenten en minima: € 90,00

Betalingsinformatie

Maak de kosten over op IBAN rekeningnummer NL58 INGB 0005 0127 12, ten name van RPM Heeskens, onder vermelding van “tangoweekend Apeldoorn” en de data van het weekend. Betaling s.v.p. binnen 14 dagen na aanmelding. Pas na ontvangst van de betaling is de aanmelding definitief. Bij aanmelding in de laatste weken voorafgaand aan het weekend de betaling s.v.p. gelijktijdig op de dag van aanmelding overmaken.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van het weekend is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang. Je ontvangt dan de betaling terug, minus 25 euro administratiekosten per persoon. Bij annulering korter dan 14 dagen voor aanvang van het weekend wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

In bijzondere gevallen, als door dwingende redenen zoals ziekte deelname onmogelijk is, is het in overleg mogelijk om de betaling voor het weekend om te zetten in een tegoed voor deelname aan een volgend weekend.

Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn voor een weekend kan een weekend door ons worden geannuleerd. Houd hiermee rekening bij het boeken van een overnachting, informeer naar de annuleringsvoorwaarden. We laten het weten zodra er voldoende aanmeldingen zijn en het weekend zeker doorgaat. Bij onvoldoende aanmeldingen sturen we hierover twee weken tevoren een bericht, en retourneren we de betaling voor het weekend.

De afgelopen jaren waren er altijd meer dan voldoende aanmeldingen voor de beginnersweekenden, maar we kunnen nu nog niet inschatten of dit ook zo zal zijn voor de Intermediate weekenden.

Aanmelding

Meld je s.v.p. aan d.m.v. het aanmeldformulier op deze site.

Mocht aanmelding met het formulier om welke reden dan ook niet lukken, stuur dan een e-mail naar info@tango-entero.nl met de volgende gegevens van jezelf en je danspartner: voor- en achternaam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Danspartner

Als je nog geen danspartner hebt, vermeld dan s.v.p. ook je leeftijd en lengte zodat wij kunnen kijken of we je kunnen matchen met een andere individuele deelnemer. Of kijk eerst op de pagina Danspartner gezocht, waarop je zoekertjes vindt van degenen die op zoek zijn naar een danspartner voor een cursus of weekend.

Overige info

Schoenadvies >

Kledingadvies >

Een week voor het begin van het tangoweekend wordt aan alle deelnemers een mail gestuurd met de belangrijkste praktische informatie op een rij. Neem voor eventuele verdere vragen contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: info@tango-entero.nl.

Bellen mag ook. ’s Middags tussen 14.00 en 17.00 zijn we het best bereikbaar: 024-6755637 (René).