Tangoweekend Beginners 29 – 30 april 2023

Intensief tangoweekend voor beginners

Een basiscursus Argentijnse tango in 2 dagen: in 4 workshops van elk 2 uur leer je de danshouding, leiden en volgen en veel gedanste passen zoals ocho’s, cunita’s en de kruispas. Verder maak je kennis met de tangowals en de milonga, die ook tot de Argentijnse tango behoren.

We geven het startersweekend in danscentrum de Veste in Apeldoorn. De omgeving van Apeldoorn met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden is prachtig voor een weekendje samen uit.

Het weekend-arrangement is inclusief een uitgebreide lunch beide dagen en gratis koffie en thee met lekkers in de pauzes. Na afloop krijgt iedere deelnemer een overzicht van het geleerde en muziek om zelf verder te kunnen oefenen.

Kijk hier voor foto’s van een vorig beginnersweekend in de Veste.

Docenten

Swenne Mulder en René Heeskens

Programma

Zaterdag & zondag
10.45 – 11.00 uur ontvangst met koffie en thee
11.00 – 13.00 1e workshop
13.00 – 14.00 lunchpauze
14.00 – 16.00 2e workshop

Locatie

De Veste
Fabianusstraat 4
7333 BM Apeldoorn
Routebeschrijving >

Kosten

€ 115,00 per persoon (voltijds studenten & minima: €95,00)

Betalingsinformatie

Maak het bedrag van €115,- per persoon (of €95,-) over op IBAN rekeningnummer NL58 INGB 0005 0127 12, ten name van RPM Heeskens, onder vermelding van “beginnersweekend Apeldoorn”. Betaling s.v.p. binnen 14 dagen na aanmelding. Pas na ontvangst van de betaling is de aanmelding definitief. Bij aanmelding in de laatste maand voorafgaand aan het weekend de betaling s.v.p. gelijktijdig met de aanmelding overmaken.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van het weekend is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang. Je ontvangt dan de betaling terug, minus 25 euro administratiekosten per persoon.

Bij annulering korter dan 14 dagen maar minimaal drie dagen voor aanvang van het weekend wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Als je minder dan drie dagen – d.w.z. ná de dinsdag voorafgaand aan het weekend – annuleert is geen terugbetaling meer mogelijk.

In bijzondere gevallen, als door dwingende redenen zoals ziekte deelname onmogelijk is, is het in overleg mogelijk om de betaling voor het weekend om te zetten in een tegoed voor deelname aan een volgend weekend. Dit tegoed blijft dan één jaar geldig.

Aanmelding

Meld je s.v.p. aan d.m.v. het aanmeldformulier op deze site.

Mocht aanmelding met het formulier om welke reden dan ook niet lukken, stuur dan s.v.p. een e-mail naar info@tango-entero.nl met de volgende gegevens van jezelf en je danspartner: voor- en achternaam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Danspartner

Wil je deelnemen maar heb je geen danspartner, dan kun je een ‘zoekertje’ op onze site laten plaatsen. Meer informatie: danspartner >

Overige info

Schoenadvies >

Kledingadvies >

Een week voor het begin van het tangoweekend wordt aan alle deelnemers een mail gestuurd met de belangrijkste praktische informatie op een rij. Neem voor eventuele verdere vragen contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: info@tango-entero.nl.

Maar bellen mag ook. ’s Middags tussen 14.00 en 17.00 zijn we het best bereikbaar: 024-6755637 (René)