Proeflessen Nijmegen

Proeflessen voor beginners

De cursussen van dit seizoen (januari-mei 2018) zijn inmiddels gestart, maar het is de komende weken nog mogelijk om ter kennismaking met de tango en onze docenten op proef mee te dansen met een van de beginnerslessen op dinsdag. De beginnerslessen op dinsdag zijn van 19.30 – 20.45 uur in het Logegebouw, Fortstraat 7.

De eerstvolgende data van de lessen zijn: 6, 13 en 27 februari.

Aanmelding

Laat het s.v.p. even weten als je op proef deel wilt nemen aan een van de beginnerslessen. Dat kan door ons te mailen – naar info@tango-entero.nl – of door het formuliertje op onze website in te vullen: aanmelding tango proefles.

Als je alleen wilt komen, zonder danspartner, vermeld dan s.v.p. ook je lengte en leeftijd, zodat we kunnen kijken of we een geschikte danspartner voor je kunnen regelen waarmee je aan de les kunt deelnemen.

Proefdeelname voor gevorderde dansers

Ook als je al ervaring hebt en mee wilt doen aan de cursus voor halfgevorderden of gevorderden kun je op proef aan een les deelnemen. De cursus voor halfgevorderden is op dinsdag van 20.45 tot 22.00 uur. De cursus voor gevorderden op maandag van 20.45 tot 22.00 uur.

Laat het ons s.v.p. per e-mail weten als je van de mogelijkheid om op proef mee te dansen gebruik wilt maken.

Als je geen danspartner hebt, kijk dan bij de zoekertjes of er nog iemand op zoek is naar een danspartner voor de cursus waarin je geïnteresseerd bent, en vermeld dan s.v.p. ook je lengte, leeftijd en danservaring.

Voor meer informatie over het cursusprogramma, zie tangolessen Nijmegen.