Agenda


aug
19
ma
Milonga Loge Oost – Summerdaze edition
aug 19 @ 20:00 – 23:30

As in the previous years, we are very happy to host the Summerdaze milonga at the beginning of the week on Monday. Like last year, it will in the “Logegebouw”, a former theater in the popular “Nijmegen-Oost” neighbourhood. It has a beautiful dance hall with a high ceiling and a nice wooden floor.

On our website you can find detailed directions to the Logegebouw. Parking is free in the streets around the Logegebouw.

The milonga will start at 20.00 and continues till 23.30. The entrance fee is 5 euro.

We hope to see you on the 19th of August!

Schedule of the Summerdaze week: Summerdaze 2019

Summerdaze on Facebook: events & see who is coming

 

 

 

 

sep
9
ma
Tango proeflessen in Thiemeloods
sep 9 @ 19:15 – 21:30

Altijd al benieuwd geweest naar de Argentijnse tango? Kom dan naar één van onze proeflessen in de Thiemeloods, Leemptstraat 30-34. Er zijn twee proeflessen: om 19.15 uur voor degenen die nog geen danspartner hebben, en om 20.30 uur voor (dans)paren. Meer informatie: proeflessen Nijmegen >

sep
13
vr
Tango proeflessen in Logegebouw
sep 13 @ 19:15 – 21:30

Altijd al benieuwd geweest naar de Argentijnse tango? Kom dan naar één van onze proeflessen in het Logegebouw, Fortstraat 7. Er zijn twee proeflessen: om 19.15 uur voor degenen die nog geen danspartner hebben, en om 20.30 uur voor (dans)paren. Meer informatie: proeflessen Nijmegen >

sep
16
ma
Start tangocursussen in Thiemeloods
sep 16 @ 19:00 – 22:30

Start van de tangolessen op maandag in de Thiemeloods. Meer informatie over het cursusprogramma: tangolessen Nijmegen.

Een week voorafgaand aan de start van de cursus geven we gratis proeflessen, zie: tango proeflessen Nijmegen.

Heb je deze proeflessen gemist, dan kun je ook de eerste les van de tango beginnerscursus nog vrijblijvend op proef deelnemen.

Ook gevorderde dansers die interesse hebben in een cursus kunnen op proef deelnemen aan een van de lessen op (half)gevorderd niveau. Heb je interesse, stuur ons dan een mail: info@tango-entero.nl. Heb je nog geen danspartner, vermeld dan s.v.p. ook je danservaring, lengte en leeftijd.

sep
27
vr
Start beginnerscursus in Logegebouw
sep 27 @ 19:30 – 21:45

Start van de tango beginnerscursus op vrijdag in de Logegebouw. Kijk voor meer informatie over het cursusprogramma op onze site: tangolessen Nijmegen.

Een week voorafgaand aan de start van de cursus geven we gratis proeflessen, zie: tango proeflessen Nijmegen.

Heb je deze proeflessen gemist, dan kun je ook de eerste les van de tango beginnerscursus nog vrijblijvend op proef deelnemen.

sep
28
za
Milonga Loge Oost
sep 28 @ 20:30 – sep 29 @ 02:00

Kom dansen en genieten in het Logegebouw in Nijmegen, het voormalige Steigertheater, in een mooie ambiance met een perfecte houten dansvloer.

Tijden: 20.30 – 01.00
Entree: 8 euro
(in mei en juni géén practica voorafgaand aan de milonga)

Het profiel van de milonga is klassiek, maar afhankelijk van de DJ kan er af en toe een neo- of nontango als ‘speciaaltje’ tussendoor worden gedraaid.

De DJ’s van de volgende milonga’s

  • 23 februari: René (Nijmegen)
  • 23 maart: El Huracán, Jo Switten (Brussel)
  • 27 april: Alexey Sokolovskiy (Duisburg)
  • 25 mei: Jens-Ingo Brodesser (Brussel)
  • 22 juni: Joost Brunsting (Groningen)
  • 19 augustus: René (Nijmegen) (in augustus op maandag de 19e van 20.00 – 23.30 uur, i.v.m. Summerdaze week)
  • 28 september: Bart Wijgergangs (Eindhoven)
dec
28
za
Tangoweekend Beginners
dec 28 @ 10:45 – dec 29 @ 04:30

Een basiscursus Argentijnse tango in twee dagen: in 4 workshops van elk 2 uur leer je de danshouding, leiden en volgen en veelgedanste passen zoals ocho’s, cunita’s en de kruispas. Verder maak je kennis met de tangowals en de milonga, die ook tot de Argentijnse tango behoren.

We geven het startersweekend in danscentrum de Veste in Apeldoorn. De omgeving van Apeldoorn met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden is prachtig voor een weekendje samen uit.

Het weekend-arrangement is inclusief een uitgebreide lunch beide dagen en gratis koffie en thee met lekkers in de pauzes. Na afloop krijgt iedere deelnemer een overzicht van het geleerde en muziek om zelf verder te kunnen oefenen.

jun
27
za
Intermediate Tangoweekend
jun 27 @ 10:45 – jun 28 @ 16:30

Het Intermediate tangoweekend sluit aan op een beginnersweekend of beginnerscursus. Voor degenen die al meer tango ervaring hebben, is het ook de moeite waard als een grondige herhaling van de passen en technieken die dit weekend op het programma staan. In totaal 7 uur les, inclusief twee lunches en in de korte koffie en thee met iets lekkers.